zeiss___we_make_it_visible_by_optika_kertvaros

ZEISS Monofocal Individual

Hogyan hozhatják ki a látásából a legtöbbet a modern korrekciós szemüveglencsék?

A binokuláris látásra optimalizált korrekciós szemüveglencsékről.

 

Minden szemüvegviselő számára ismerős a látásvizsgálat, azaz a szubjektív refrakció, mely során az optometrista próbakeretet ad ránk, majd megkér minket, hogy olvassuk fel a betűket vagy számokat, vagy azonosítsuk be, hogy a különböző méretben kivetített gyűrűkből melyik irányban hiányzik egy darabka.

Miközben eltérő próbalencséket helyez a próbakeretbe, mi jelezzük, hogy jobban vagy rosszabbul látunk-e azokkal.

Ez az az aprólékos folyamat, amely során az optometrista pontosan meghatározza, milyen korrekcióval rendelkező szemüveglencse teszi számunkra lehetővé a tiszta és éles látást.

Látásvizsgálatot illetően az a fő célunk, hogy minden egyes szemüvegviselő látásából a lehető legjobbat hozzuk ki.

Ez talán nyilvánvalóan hangzik, de mi valóban azt akarjuk, hogy a szemüvegviselők pontosan olyan korrekciójú szemüveglencséket kapjanak, amelyek a számukra elérhető lehető legjobb látást nyújtják.

Nem az általánosan 100%-osnak nevezett látóélességet próbáljuk elérni, hanem a maximumot célozzuk meg, ami azonban személyről személyre változik.

  • Tökéletes szemüveg nem létezik.

Néhányunknak ez a kijelentés nevetségesnek tűnhet.
Ha így van, gondoljunk csak bele: minden egyes élethelyzet, tevékenység és az állandóan változó fény- és időjárási viszonyok mindegyike másképp terheli a szemünket.

Emiatt a személyre szabott  szemüveg nagyon jól jöhet, mivel általa könnyebbé és nyugodtabbá válhat a szemüvegviselők élete.

  • Több fény az Ön látása érdekében!
    ZEISS Monofocal Individual szemüveglencse

Csúcstechnológiájú, prémium kategóriás egyfókuszú személyre szabott műanyag lencse.

Hullámfront technológia által több mint 40.000 ponton számítva határozzuk meg minden egyes lencse felületét, ezáltal csökkentve a magasabb rendű aberrációkat, növelve a kontrasztot és színvisszaadást, valamint elősegítve a tökéletes binokuláris egyensúlyt.

  • Az elérhető legélesebb és legtisztább lencse a lencse teljes felületén.
    Természetes térérzékelés még dinamikus mozgás közben is. Gyors spontán elfogadás.