Egyedileg optimalizált Progresszív lencse

A progresszív lencse úgy néz ki, mint egy hagyományos, egyfókuszú lencse, mégis tökéletesen láthatunk vele fokozatmentesen a közeli távolságoktól egészen a távoliakig, a folyamatosan változó törőerő miatt.


Milyen módon lehet egy progresszív szemüveg személyre szabott?

Egyedi lencsekialakítás, amelynél a gyártó figyelembe veszi a progresszív lencse legyártásakor a kiválasztott szemüvegkeret adottságait és illesztési paramétereit, ezáltal a lencse vékonyabb és esztétikusabb lesz.

Vásárlóink viselési szokásainak (felhasználás, életmód, hobbi) figyelembe vételével, annak fiziológiás igényeire tervezi meg és gyártja le a progresszív lencsét.Progresszív felületkialakítás során 30%-kal nagyobb a felbontás, mint a hagyományos progresszív lencséknél.

A nagyobb felbontás eredményeként nagyobb progresszív felület illeszthető ugyanabba a lencsébe.


Az így nyert progresszív felületen az abberrációk, torzulások jobban kitolhatók a lencse szélei felé, így megnövelhető a hasznos látótér.

 Ez a megnagyobbítás a köztes korrekciós zónában érezhető leginkább, mivel szélesebb (akár 6 mm-rel).


Vegye észre a különbséget! A szemüveg viselője határozza meg a látási prioritásokat!

Minden egyes szem látási szokásaihoz rendelkezésre áll egy progresszív lencsedizájn. A pillanat, amikor egy személyre szabott megoldásból lesz a legjobb természetes látású munka szemüveg.
OFFICE HDJobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen.Vegyen részt szemvizsgálaton

Vegyen részt szemvizsgálaton

Válassza ki a szemüvegkeretét

Válassza ki a szemüvegkeretét

Igényeire szabott szemüveg

Igényeire szabott szemüveg