Office szemüveg

Officelens szemüveglencsék a kényelmesebb látásért.Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen.


Egy kolléga, akire mindig számíthatunk:

Az Officelens szemüveglencsét kimondottan az irodai és számítógépes munkához optimalizálták, hogy szemének könnyebb legyen egy átlagos munkanap.

A lencse segít koncentrálni és úgy dolgozni, hogy közben szeme nem fárad el.


Előnyei röviden.

Az emberek általában 35 éves koruk körül veszik észre a változást: a számítógépes munka és a fókuszváltás (pl. a billentyűzetről a monitorra vagy a naptárról a telefonra) egyszer csak megterhelővé válik szemük számára.

Ahhoz, hogy tisztán lássanak különböző távolságokra, gyakran észre sem veszik, és kényelmetlen testtartást vesznek fel, például előredőlnek vagy megemelik az állukat.

A hátfájás és a nyaki fájdalmak, száraz vagy könnyes szemek csak néhány a lehetséges következmények közül.

A Officelens szemüveglencse segít megelőzni ezt a vizuális megterhelést.

A munkahelyére jellemző egyedi vizuális igényei alapján alakítjuk ki, és az olvasó vagy progresszív szemüveggel ellentétben a számítógépes munkához szükséges minden távolságra optimalizálják.

 


 Munkájához és szeméhez igazodik.

Optimális látás – nem csak a számítógép előtt ülve.

Legyen része kényelmes látásban az irodában.

Függetlenül attól, hova néz.

Az Officelens szemüveglencse közeli és köztes távolságra széles látómezőt biztosít, és az utolsó centiméterre pontosan a munkahelyén jelentkező igényekhez igazodik.

Ezt a lencsét például a számítógépes munkatávolságához, az ügyfelével vagy munkatársával való beszélgetésnél felvett távolsághoz vagy a tökéletes olvasótávolsághoz optimalizáljuk, így szeme nem erőlködik, megfelelő testtartása pedig biztosított.

A pozitív hatásokat még munka után is érezni fogja.


 Amit nyer vele:

Egy személyre szabott munkatárs!

Tiszta, élesen fókuszált látás a közeli és a köztes tartományban nagy látómezőkkel.

Így a pihentető, természetes látás biztosított az irodában és egyéb olyan feladatoknál is, amelyeket szeméhez közel és közepesen távol végez.

A legjobb megoldás a kényelmes fej- és testtartás érdekében, amellyel elkerüli, hogy nyaka, háta és válla megfájduljon.

Ezt a lencsét úgy alakítottuk ki, hogy vizuális szokásait a munkában és szabadidejében is támogassa.

A munkahelyi szemüveglencse közeli és köztes látóterét egyedi vizuális igényeinek megfelelően lehet kialakítani. Officelens szemüveglencsékkel három testre szabott változatban:

A Carl Zeiss Vision által fejlesztett, maximális köztes távolságot (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.) meghatározó, új technológiának köszönhetően a Zeiss Individual Officelens szemüveglencsék a szemüvegviselő látótávolság-igényeinek megfelelően készíthetők el.

A szemüveglencsék gyártására a szemüvegviselő munkahelyén nap mint nap szükséges maximális látótávolság alapján kerül sor.

Az M.I.D. érték az a távolság egy térben, amit a szemüvegviselőnek tisztán és élesen kell látnia.

Ez a változat a szemüvegviselő egyedi igényeire van szabva.

Az optimális maximum látótávolság nagyfokú pontossággal van megállapítva.

Ezen kívül a viselő centrálási adatait, közeli munkatávolságát és szemüvegkeret méreteit is figyelembe vesszük a szemüveglencse gyártása során. 1. „Near” Individual Officelens:
  Ezzel a kialakítással a maximális távolság, amire a szemüvegviselőnek élesen kell látni, két méterre van beállítva.
  Ez a változat olyan személyeknek ideális, akik főleg számítógép előtt dolgoznak vagy sokat olvasnak.

Munkaprogresszív_Kertváros_Diszkont_Optika_2m


 

 1. „Room” Individual Officelens:
  Ezzel a szemüveglencsével a maximális távolság négy méterre van beállítva, így a viselő az olvasótávolságra és a közvetlen környezetre láthat.
  A „Room” modellt olyan személyeknek terveztük, akik például vásárlókkal foglalkoznak és ezzel párhuzamosan a képernyő előtt is dolgoznak.

Munkaprogresszív_Kertváros_Diszkont_Optika_4m


 

 1. “Book”(könyv) Individual Officelens:
  A „Book” (könyv) kialakítás kiszélesített látótérrel rendelkezik egy méteres olvasótávolságig.
  Az olvasószemüveggel szemben, melyek általában személyre szabott fix olvasótávolságra vannak tervezve, a „Book” (könyv) jelentősen nagyobb látóteret garantál, így könnyedebb olvasási élményt is.

Munkaprogresszív_Kertváros_Diszkont_Optika_1mA szemüveg egyszerű célt szolgál: segít, hogy viselőjének a lehető legjobb látásban legyen része.

Azonban a gyakorlatban ez mégis egy hatalmas technológiai teljesítmény, amelyhez hatalmas szakértelem és olyan optometrista szükséges, aki kellő időt fordít ügyfeleire.
Csak átfogó ismeretek és alapos vizsgálat biztosít éveken át működő, személyre szabott megoldást.Lépjen kapcsolatba velünk!