Varilux X – Series

Varilux X Design

Éles látás minden pillanatban

A Varilux X Design lencsék olyan multifokális lencsék, amelyek éles látást biztosítanak Önnek minden pillanatban, karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit.

Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani.

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk.

Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.
Szerencsére erre a problémára már van megoldás.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven.

Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

Ma a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X Seriest, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira.

A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek.

Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencsék, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak karnyújtásnyi távolságon belül is.Gyakran váltogatja szemüvegét különböző tevékenységek közben?

Jellemző, hogy egyszerre több dolgot is intéz és gyorsan vált egyik feladatról a másikra? 

Úgy érzi, hogy karnyújtásnyi távolságon belül néha nem lát mindent élesen? 

Itt az idő, hogy kipróbálja a legújabb multifokális lencsét!Lásson mindent igazán élesen karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is!Varilux X Series – Élvezze Ön is a Maximális Látás élményét Akciós kínálatunkkal!

Ráadásként – 30.000.- forint régi szemüveg beszámítással és Varilux Prémium Garanciával.

Akciós ár listánkat a PDF ikonra kattintva megtekintheti!

További szemüveglencse réteg információk megismeréséhez olvasson tovább…


Crizal Prevencia

Tartós védelem a szem egészségéért!

A Crizal Prevencia EPS szemüveglencsék kiszűrik a káros UV sugarak mellett a káros nagy energiájú kék fény tartományt is, azaz az ibolya-kék fényt, miközben az életfunkciókhoz elengedhetetlen türkiz-kék fényt átengedik a szemüveglencsén.

Ezáltal hozzájárulnak a szem idő előtti öregedésének megelőzéséhez, miközben komplex védelmet nyújtanak a tiszta látás 5 ellensége: a tükröződés, az ujjnyomok, a karcok, a por és a vízcseppek ellen.


Eye Protect System™

Lencsealapanyagba épített ibolya-kék fény elleni védelem

EYE PROTECT SYSTEM™ – ÚJ REFERENCIA A SZEMÜVEGLENCSÉK KÖZÖTT

Életmódunk változása és az átlagéletkor növekedése miatt szemünket egyre több veszélyes fénysugárzás éri.

Az Eye Protect System™ egy új, mindennapi védelmet adó szemüveglencse alapanyag, amely segít megőrizni szeme egészségét, hiszen egyszerre véd a káros UV sugárzástól és a káros ibolya-kék fénytől.

Eltérően az egyéb hasonló termékektől, az Eye Protect System™ lencsék esztétikus, színtelen lencsék.

Beépített, egyedi szűrőrendszerüknek köszönhetően  nem változtatják meg a színérzékelést, és nincs a lencsének sárgás alapszíne sem, valamint a megszokott kékes tükröződés sem látható.


VARILUX PRÉMIUM GARANCIA+ AZ ÖN ÉS SZEMÜVEGLENCSÉJE BIZTONSÁGÁÉRT!

A hagyományos garancia progresszív lencsékre részben a Megszokási Garancia, másrészt a gyártási eredetű hibákra vonatkozó garancia.

De mi történik akkor, ha véletlen baleset éri szemüvegünket, amire nem érvényesíthető a hagyományos garancia?

Például nekiütjük véletlenül valami éles tárgynak, vagy leesik az utca kőre és megkarcolódik, esetleg ráülünk és eltörik.

Vagy az érdekesség kedvéért, meglepően gyakori, hogy házi kedvencünk megrágja a szemüveget, és ez bizony a lencsének sem tesz jót.


Amennyiben Ön Varilux X – Series multifokális lencsét vásárol, lehetőséget kap Varilux Prémium garanciára új szemüveglencséi mellé díjmentesen.

Ez a Varilux Prémium Garancia, amely biztonságot nyújt az Ön számára, hogy ne kelljen egyfolytában szemüveglencséjének épségéért aggódnia.

Amennyiben szemüveglencséit sérülés éri, úgy a Varilux Prémium garancia keretein belül rendkívüli kedvezményes áron juthat egy csere lencséhez. (szemüveg elvesztésére NEM!)

A garancia a vásárlástól számított 2 évig érvényes és a szemüveglencsék bármilyen sérülése (karcolódás, repedés, törés stb.) esetén igénybe vehető.

A garancia kizárólag a megrendeléssel azonos termékre és receptértékre (dioptria, cylinder, prizma stb.) érvényesíthető és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes, engedmények nélküli aktuális ajánlott fogyasztói áras katalógus alapján kerül meghatározásra.

Egy szemüveglencsére a Varilux Prémium Garancia csak egyszer vehető igénybe.

A Varilux Prémium Garancia keretében 75% kedvezményt biztosítunk a cserelencsére a vásárlást követő első évben.

A Varilux Prémium Garancia keretében 50% kedvezményt biztosítunk a cserelencsére a vásárlást követő második évben.

A Prémium Garancia megvásárlásával az Ön rendelkezésére bocsátunk egy Garancia Adatlapot, amely tartalmazza az Ön illetve szemüveglencséinek adatait.

A szemüveglencsék sérülése esetén a Prémium Garanciát ezzel az adatlappal tudja érvényesíteni. 

A Varilux Prémium Garancia egy kiegészítő garancia Varilux multifokális lencséinek szélesebb körű védelmére.

Most már nem kell aggódnia szemüveglencséje épségéért, hiszen élvezheti a Varilux Prémium Garancia nyújtotta előnyöket.Lépjen kapcsolatba velünk!